Kategoriarkiv: Trimrom

Møte om trimrommet torsdag 12 april kl 18-19:00

Mange ivrige trimmere har tatt kontakt med styret for å diskutere plass, utstyr og prioriteringer i trimrommet. For at alle som er interessert i dette skal få kommunisert hva de mener og snakket sammen inviterer vi til et åpent møte om trimrommet i trimrommet – torsdag 12 april kl 18:00

Obs: Det blir ikke mulig å trene i trimrommet mens møtet pågår.

Trimrom innmelding 2017

Hei alle sammen,

2017 er her, med ny alt det som det må innebære. 2016 har trimrommet vært mye i bruk, og vi håper på at 2017 skal bli det samme. Vi har jobbet en god del med tekniske løsninger i bakkant, og noe nytt utstyr er også blitt bestilt for å få et best mulig tilbud til alle. Disse vil bli utplassert så fort de ankommer Kollektivet.

Nytt av året er et webskjema som man skal fylle ut for å melde seg inn på Trimrommet. Dette for å spare miljøet for ekstra papir, unngå oppbevaring av disse papirene og kunne henvise til en kundebase hvis det er noen spørsmål.
Linken til skjemaet er: http://bit.ly/BrlTrimrom2017

Slik fungerer skjemaet:
Når du legger inn navnet ditt og telefon-nummer, og eventuelle ekstra-info du velger å legge inn, så lagres dette i et Excelark. Dette arket har vaktmesteren tilgang på, så når du betaler årsavgiften vil han huke deg av som «Betalt». Det går deretter et par dager før du mottar en SMS om at du er lagt til i Trimrommets database og kan «Ringe» opp døren.

Hvis det viser seg at det er personer som ikke har tilgang på Internett, så vil det ligge et par ark hos vaktmesteren hvor man kan fylle inn informasjon manuelt, men dette er mer tidkrevende for vi som driver trimrommet da vi må legge dere inn i databasen som vi har opprettet.

Hvis det er noen spørsmål, så ta kontakt på vår portal: https://kollektivet.lettstyrt.no/Innunder fanen Kontakt nederst til høyre, vil du med letthet få kontakt med de personene som driver de korrekte avdelingene.

Godt trimår!

Hjertesukk fra en trimromsbruker!

«Annenhver dag i løpet av den siste måneden har jeg benyttet meg av vårt flotte trimrom, men dessverre har jeg hver gang måtte brukt starten på treningsøkten min på å rydde opp vekter osv etter andre.

Jeg vet det er oppslag i rommet om at man skal rydde etter seg, og etterlate rommet slik man selv ønsker å komme til der, men det ser ikke ut til at alle tar hensyn til dette».

Styret støtter beboerens oppfordring om å rydde etter seg på trimrommet og minner om at den lave trimromsavgiften avhenger av at alle bidrar til å holde rommet i brukbar og trivelig stand!

Som beboeren sier: «Det er jo trening i å rydde opp etter seg selv også! ?»

Renhold og trivsel på trimrommet

Gulvene på trimrommet blir vasket hver fredag (trimrommet er da stengt) og hovedrengjøring gjøres på vår- og høstdugnad. Resten av renholdet er opp til oss brukere.

Styret har kjøpt inn antibakterielle wipes til å tørke av apparatene, kluter, vaskemiddel og vaskebøtte. Ta gjerne i et tak når du ser at det trengs!

trimorm oppslag