Sluttspurt balkongrehabilitering, markiser og innglassing

Det er nå siste innspurt i balkongrehabiliteringen, og så snart stillasene er demontert vil det holdes et overtakelsesmøte. Andelseiere i nr. 98 og 100 vil snart få reklamasjonsskjema i postkassen. Styret ønsker at alle fyller det ut og returnerer til oss innen 26. mars enten det er noe å reklamere eller ikke. (Styrets postkasse eller balkong@brlkollektivet.no)

Skjema finner du også her

Opprydding og fjerning av brakker, containere og etterarbeider på balkongene vil foregå etter overtakelse. Noe av arbeidet som opparbeiding av ødelagte gressplener vil gjøres til våren. Hallmaker har fått frist til den 15. mai med å gjøre dette ferdig.

Når det gjelder markisene har styret fått beskjed fra Hallmaker om at det skal være mulig å remontere de fleste.  Vi venter nå på et prisoverslag fra markisefirmaet.  For å få remontert de markisene som var festet i stålprofiler som er fjernet, må det monteres nye profiler som bør ha samme farge som øvrig stål og rekkverk.  For å få dette lakkert i riktig farge er det noe leveringstid, så det er ikke realistisk å få påbegynt remonteringen før rett etter påske.  Hallmaker mener at de skal være ferdig innen utgangen av april. Styret beklager denne forsinkelsen.

Styret minner om innglassingsmøtet torsdag 12.mars kl.19.00 i Camilla. Dessverre er vi ikke i mål med brevet til andelseiere angående kompensasjon for gamle innglassinger. Advokaten vår jobber fortsatt med saken. Vi setter av siste halvdel av møtet til å lufte tanker rundt dette!