Innglassing av balkonger – tilbud til alle andelseiere

innglassing

Etter å ha vært i kontakt med de markedsledende firmaene innen balkonginnglassing og fått forslag på pris og løsninger, har styret kommet fram til at det beste tilbudet kommer fra Lumon Norge. Deres tilbud ble presentert på møtet angående innglassingene den 12. mars.

For å få en tett innglassing, er den eneste løsningen å montere glasspaneler som går fra gulv til tak på innsiden av eksisterende rekkverk. Glassene fra Lumon Norge kan skyves helt til siden og åpnes innover, noe som gjør det mulig å få 100 % åpning på balkongen når man ønsker det, og samtidig gjør det lett å rengjøre. En slik innglassing fra Lumon utføres i 10 mm CE-merket herdet glass, og gir 70 % støyreduksjon utenfra, og 5-10 % reduksjon i varmetap. En innglasset balkong kan brukes hele året, og det blir i prinsipp som å få ett ekstra rom i leiligheten.

Ønsker du å vite mer om innglassingene så ligger det brosjyrer på vaktmesterens kontor. Du kan også få informasjon på Lumon Norges nettside: http://www.lumon.no eller besøke deres showroom i Professor Birkelands vei 27b på Alnabru i Oslo.
Ved å gjennomføre en felles bestilling vil vi få ca.25- 30 % rabatt på veiledende priser (minimum 10 stk) og innglassingene vil være ferdig montert 10-12 uker etter bestilling.

Styret gjør oppmerksom på at det ved fremtidige balkongrehabiliteringer kan være at innglassingene igjen må demonteres (men da den er uavhengig av rekkverket, vil den kunne remonteres uten problemer) og at selv om dette er en felles bestilling med styret som initiativtaker, så vil innglassingen være den enkelte andelseiers ansvar. Styret vil fremme et forslag om at dette legges inn i borettslagets vedtekter på årets generalforsamling.

Dette brevet og et bestillingsskjema er delt ut i alles postkasser. Det vil også ligge noen skjemaer på vaktmesterens kontor. Frist for bestilling av innglassing er 26. april 2015

Bestillingsskjema finner du også her

Styret