Trimrom innmelding 2017

Hei alle sammen,

2017 er her, med ny alt det som det må innebære. 2016 har trimrommet vært mye i bruk, og vi håper på at 2017 skal bli det samme. Vi har jobbet en god del med tekniske løsninger i bakkant, og noe nytt utstyr er også blitt bestilt for å få et best mulig tilbud til alle. Disse vil bli utplassert så fort de ankommer Kollektivet.

Nytt av året er et webskjema som man skal fylle ut for å melde seg inn på Trimrommet. Dette for å spare miljøet for ekstra papir, unngå oppbevaring av disse papirene og kunne henvise til en kundebase hvis det er noen spørsmål.
Linken til skjemaet er: http://bit.ly/BrlTrimrom2017

Slik fungerer skjemaet:
Når du legger inn navnet ditt og telefon-nummer, og eventuelle ekstra-info du velger å legge inn, så lagres dette i et Excelark. Dette arket har vaktmesteren tilgang på, så når du betaler årsavgiften vil han huke deg av som «Betalt». Det går deretter et par dager før du mottar en SMS om at du er lagt til i Trimrommets database og kan «Ringe» opp døren.

Hvis det viser seg at det er personer som ikke har tilgang på Internett, så vil det ligge et par ark hos vaktmesteren hvor man kan fylle inn informasjon manuelt, men dette er mer tidkrevende for vi som driver trimrommet da vi må legge dere inn i databasen som vi har opprettet.

Hvis det er noen spørsmål, så ta kontakt på vår portal: https://kollektivet.lettstyrt.no/Innunder fanen Kontakt nederst til høyre, vil du med letthet få kontakt med de personene som driver de korrekte avdelingene.

Godt trimår!