Styret informerer februar 2018

 

 

 

 

 

Generalforsamling

Styret minner om generalforsamlingen den 23. mai. Frist for melding av beboersaker er 18. mars. Se eget oppslag.

Garasjesaken

Det ble avholdt beboermøte den 31. januar og over 30 beboere meldte at de ønsker å jobbe med saken. Ta kontakt med styret om du også ønsker å bidra! Du kan følge med i saken hos Plan- og Bygningsetaten HER

Overgang til individuell strøm

Hafslund er nå i full gang med å skifte ut strømmålerne våre og alt skal være klart i løpet av uke 8. STYRET BER ALLE OM Å VENTE EN MÅNED FRA NÅ FØR DERE EVT. BYTTER STRØMLEVERANDØR.

Snøbrøyting

Som de fleste steder i Oslo er det også store utfordringer for brøytemannskapet å få unna snøen raskt nok på Hovseter. Vaktmester og styret jobber med å få bedret snøryddingen på våre områder. Det største problemet nå er all isen i bakken opp fra Landingsveien og styret er i dialog med eierne av Landingsveien 14 (garasjen) som har overtatt ansvaret for brøyting og strøing der.

Nye parkeringskort

Styret minner om at alle må hente sine nye parkeringskort hos vaktmester innen utgangen av uke 8. Fra uke 9 er ikke de gamle gyldige.

Kommunikasjonskanaler i borettslaget

Det ligger mye informasjon på nettsiden vår www.brlkollektivet.no For å få kontakt med styret, bruk aller helst Lettstyrt. Ønsker du å snakke med styret, kom på «Åpen tid». Facebookgruppen brukes til hygge og nytte og ikke klaging eller for å få kontakt med styret.

Neste styremøte

Neste styremøte er onsdag 7. mars. Det blir «Åpen tid» fra 18.00-19.00 som vanlig.