Nyttårsinfo fra styret

Nyttår og raketter

Takterrassene har flott utsikt på nyttårsaften, gå gjerne opp og nyt den, men la fyrverkeriet bli igjen hjemme. Vi henstiller alle til å følge Oslo Kommunes retningslinjer for fyrverkeribruk.

Henting av juletrær

Det settes ikke opp egen kontainer i borettslaget, men Renovasjonsetaten henter juletrær lørdag 5. januar kl. 12.45-13.10: Landingsveien 16-50 v/returpunkt/ gjesteparkering Jarbakken Borettslag og kl. 13.10-13.40: Landingsveien 80-82 v/sykkelparkering Orebakken Borettslag

 Røyking på balkongene

Ta hensyn til naboer når du røyker på balkongen, husk at røyken ofte trekker rett inn i naboens leilighet. Tøm askebegre som står ute, for sneiper og aske blåser fort ut og ned på bakken eller balkongene under.

Styremøte i januar

Årets første styremøte holdes den 12.01.19. Det blir ingen åpen tid denne gang.

Ønsker du kontakt med styret eller vaktmester?

Styret har «åpen tid» 30 minutter før hvert styremøte og vaktmester Eriksen treffes på mobil i arbeidstiden. Styret skal kun ringes ved akutte situasjoner (ikke SMS). Kontakt oss skriftlig på https://kollektivet.lettstyrt.no/contact_board. Husk at du finner mye informasjon på www.brlkollektivet.no.

Styret takker alle dere som har gjort en innsats for borettslaget i 2018 og ønsker alle beboere en flott nyttårsfeiring og et godt nytt år!