Meny Camilla uke 11

Tirsdag 12. mars

Karis aromatiske Zanzibar-fisk. Norsk torsk med løk, hvitløk, tomat og kokosmelk. Mildt krydret. Serveres med brun ris og kachumbari (salat). Kaffe og te.

Onsdag 13. mars

Sigrids trøndersodd. Tradisjonsmat servert med poteter, gulrøtter og flatbrød. Kaffe og te.

Torsdag 14. mars

Jis Bali kyllinggryte. Smakfull Indonesisk karrisuppe, laget av kyllinglår-fileter, gulrøtter, poteter, rød paprika, selleri, grønne epler, ananas og kokosmelk. Serveres med ris. Med vegetaralternativ. Sigrids kringle. Kaffe og te.

Camilla: u-etasjen i #96. servering kl. 17.30 og så lenge maten rekker! Priser: Kr. 50 for voksne, 10 for barn, 20 for ungdom

Ingen påmelding. Alle er velkomne! – Hilsen Gruppe 1