Styret informerer mars/april

Ventilasjonsrens

Power Clean har startet arbeidet med å rense ventilasjonen. De fortsetter arbeidet frem til og med 2. April. De jobber dagtid og skal innom alle leiligheter. Se egen informasjon.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Digitale HMS-sjekklister for elektrisitet og brannvern vil bli sendt ut i starten av april og gjennomgått på generalforsamlingen. Ikke-digitale andelseiere vil kunne få sjekklistene på papir hos vaktmesteren.

Beboermøtet

Beboermøtet er flyttet til tirsdag 30. April ettersom styret ikke er ferdig med forberedelsene av sakene som skal legges frem.

Generalforsamlingen

Generalforsamlingen er mandag 27. Mai. Frist for levere inn saker til generalforsamlingen er 14. April.

 

På generalforsamlingen skal styreleder, ett styremedlem og varamedlemmer velges. Valgkomiteen setter snart i gang med sitt arbeid. Egne oppslag kommer.

 

Kommunikasjonskanaler i borettslaget

Det ligger informasjon på vår nettside www.brlkollektivet.no. For å få kontakt med styret brukes Lettstyrt. Ønsker du å snakke med styret, er det «åpen tid» en halvtime før hvert styremøte. Facebook-gruppen brukes til hygge og nytte.

Viktige datoer

Beboermøte: 30. April Kl. 19.00 – Tema: Enøk-satsning.
Vårdugnad 7. Mai Kl. 17.00 – 20.00
Generalforsamling 27. Mai Kl. 18.00 (Innlevering av saker senest 14. April!)

 

Kommende styremøter

  1. April kl 18.30 til 20.30

Styret holder «Åpen tid» en halv time før hvert styremøte. Møt opp om du har spørsmål eller noe du vil diskutere. Du kan også ta kontakt gjennom Lettstyrt.

Styret ønsker alle en riktig god påske!