Meny Camilla uke 14

Tirsdag 2 april

Simons Spagetti Bolognese. Med salat og vegetar-alternativ. Kaffe og te.

Onsdag 3 april

Karis Andalusiske fiskegryte. Norsk torsk, tomat, paprika, løk og sopp med litt fløte, middelhavskrydder. Serveres med små, kokte poteter. Kaffe og te.

Torsdag 4 april

Jis Kylling Gongbao. En rett fra sørvest i Kina. Marinerte kyllingfiletbiter, stekt med peanøtter. Sursøt og litt spicy. Serveres med kokt brokkoli, gulrøtter og ris. Kaffe og te.

Sigrids sjokoladekake som dessert.

Camilla: u-etasjen i #96. Servering starter kl. 17:30 og så lenge maten rekker! Kr. 50 for voksen, 10 for barn, 20 for ungdom

Ingen påmelding. Alle er velkomne!- Hilsen Gruppe 1