Styret inforermer mai

Dugnad Tirsdag 7. Mai

Tirsdag 7.mai skal det være dugnad i borettslaget fra kl 1700-2000. Vi skal rydde, feie og rake utendørs og trimrommet skal få en vårrengjøring. Vi serverer pølser, og har noen anledning til å bake, så blir det kaffe og kaker også. Vi håper på godt oppmøte, godt humør og godt vær!

 Ventilasjonsrens

Vi har fått tilbakemelding fra ventilasjonsrensen PowerClean gjorde for oss i månedsskifte mars/april. Basert på tilbakemeldingene vil styret ta kontakt med de som har fått merknader.

Beboermøtet

På beboermøtet tirsdag 30. april ble det presentert mulige Enøk-tiltak for borettslaget og ny renovasjonsløsning. Takk for fremmøte og nyttige innspill. Powerpointene fra møtet vil bli lagt på Lettstyrt.

Generalforsamlingen

Generalforsamlingen er mandag 27. mai. På generalforsamlingen skal styreleder, ett styremedlem og varamedlemmer velges. Valgkomiteen har satt i gang med sitt arbeid. Se egne oppslag.

Innkallingen til generalforsamlingen sendes snart til trykkeriet og deles ut så snart den blir klar.

Kommunikasjonskanaler i borettslaget

Det ligger informasjon på vår nettside www.brlkollektivet.no. For å få kontakt med styret brukes Lettstyrt. Ønsker du å snakke med styret, er det «åpen tid» en halvtime før hvert styremøte. Facebook-gruppen brukes til hygge og nytte.

 

Viktige datoer

Vårdugnad 7. Mai Kl. 17.00 – 20.00
Generalforsamling 27. Mai Kl. 18.00