Styret informerer – juni 2014

Ekstraordinær generalforsamling:

Styret vil avholde en ekstraordinær generalforsamling onsdag 18. juni. Saker som skal behandles er: De nye balkongrekkverkene, tilleggsavtale om skjerming av Telenors mobilmaster og valg av ett styremedlem. Innkalling vil deles ut i begynnelsen av uke 24.

Mobilmastsaken:

Telenor ønsker å inngå en avtale med borettslaget om skjerming av deres mobilmaster. Avtalen vil behandles på den ekstraordinære generalforsamlingen.

Balkongdekksaken:

Caroline Schønheyder (Hovseterveien 98) har tatt initiativ til en underskriftskampanje for å få behandlet utformingen av balkongrekkverkene på en ekstraordinær generalforsamling. Saken vil bli behandlet den 18. juni.

Garasjesaken:

Byutviklings-, miljø- og samferdselskomiteen i Vestre Aker bydel behandlet den 12. mai Profiers nye planer om boligbygging på garasjetaket. Styreleder Solveig Ekedahl og Tore Lange (Hovseterveien 98) møtte opp for å legge fram borettslagets syn på saken. Heldigvis opprettholder bydelen sitt vedtak som går i mot enhver utbygging på tomten.

Generalforsamlingsprotokoller:

Styret har lagt ut protokoller fra 2008-2014 på vår nettside www.brlkollektivet.no Årets protokoll kan også fås i papirutgave hos vaktmesteren.

 

Ny epostadresse:

Styret har opprettet en ny epostadresse som annonsert på generalforsamlingen. Adressen er: styret@brlkollektivet.no Den gamle epostadressen vil være i drift i en overgangsperiode.

 

Mvh Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *