Lokalet «Camilla»

«Camilla» er serverings- og festlokalet i Kollektivet. Her serverer de frivillige matgruppene middag 3 dager i uken, men det kan også leies til bursdager, konfirmasjoner, dåp/navnedag ol. (Salongen skal ikke anvendes til barnebursdag)

«Camilla» er utstyrt med trådløst internett, projektor, lerret og høyttalere .

Beboere som ønsker å leie «Camilla» kan henvende seg til vaktmesteren. Han har oversikt over når lokalet er ledig og står for utlån av nøkler og betaling. «Camilla» kan bare leies av beboere i Kollektivet til seg selv, til familie og nære venner. Beboeren som leier «Camilla» må selv være til stede og er ansvarlig for leieforholdet. Lokalet leies dessverre ikke ut til private utenfor borettslaget.

Leien betales med kort (VISA eller Mastercard) via betalingsterminal hos vaktmester (kun unntaksvis kontant).

Satsene er som følger:

For beboere                                                                           kr   600,-                                                           For familie som ikke bor her eller nære venner              kr 1000,-                                                       Leie av kun kjøkken                                                              kr   100,-

Utenforstående (herunder også beboere som leier på vegne av arbeidssted/organisasjon) kan, etter forespørsel til vaktmester eller styret, leie lokalene  til møter, kurs etc. for kr. 1 800,-.

Leie betales ved inngåelse av kontrakten eller senest ved utlevering av nøkkel.

Ingen utleie inkluderer renhold.

Styret har utarbeidet en utleieperm der du finner alt du trenger å vite når du leier lokalet. Permen finner du her:

Forside utleieperm-page-001

 

 

 

 

 

 

 

Interiør Camilla:

Camilla 1

Serveringsdisk

Camilla 3

Øvre del av spisesalen

 

 

 


 

Camilla2

Nedre del av spisesalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0462

Salongen