Fellesmiddager i Camilla

I borettslaget vårt serveres det middag!

6 frivillige matgrupper planlegger, lager og serverer middag tirsdag – torsdag gjennom hele året, unntatt ukene med ferie eller helligdager. Maten serveres fra kl. 17.30 (tidligere kl. 17.00) så lenge det er mat og så lenge noen vil ha. Serveringslokalet Camilla finner du på bakkeplan i  nr. 96, døren til venstre for vaktmesterkontoret.
Det er ingen påmelding og dette er et tilbud til alle!

En porsjon koster:
50,- for voksne,
10,- for barn (0-12 år)
20,- for tenåringer(13-17år)

Ved høytider som f.eks. julen, serveres ofte en litt dyrere middag og da gjerne med ekstra god drikke! Siste dagen i en uke har vi dessert og kaffe.
Så lenge det er nok mat kan man forsyne seg to ganger eller kjøpe med seg (mot å betale ekstra). Beboere som ikke selv har muligheten til å komme til serveringen får hjelp av naboer eller Camilla-gruppen til å få maten levert.

De aller fleste medlemmene av matgruppene er beboere i Kollektivet og noen ekstra engasjerte og tidligere beboere er også med og hjelper til. Men, man behøver ikke være med i en matgruppe for å spise på Camilla og det er ok å invitere med seg en gjest eller to!

Camilla har vi hatt omtrent siden borettslaget var nytt, og vi vet ikke om noe annet sted som har en slik ordning med servering såpass ofte så glem planlegging og oppvask og kom og spis med oss på Camilla!

 

Skulle du bli interessert i å høre nærmere om dette eller ønsker å bli med i en matgruppe så kontakt gjerne en av oss i Camilla-utvalget:

Gry Hege Johansen, mob 971 13 098, Tore Lange, mobil 472 49 876                                                og Simon Oldaker, mobil 992 25 600

Her finner du liste over årets matgrupper

forside Camillaperm-page-001 (2)

Det er utarbeidet en manual for matgruppene. Den finner du ved å klikke på bildet.

Uke 16 2015-page-001

Lurer du på hva som serveres i Camilla denne uken? Klikk på bildet for å komme til menyen.

Oversikt over fellesmiddager i Camilla våren 2020