Tidligere vedlikehold

Denne siden gir et historisk tilbakeblikk på de mest omfattende vedlikeholdsarbeidene som er blitt utført i Kollektivets historie. Listen vil jevnlig bli oppdatert og kan ikke anses som utfyllende.

Oversikten er ment å være til informasjon for deg som beboer og du som er nysgjerrig på Kollektivet.

1999:
Installasjon av fellesmålere for strøm, med automatisk avlesing av målerstand/forbruk og mulighet for online monitorering av eget forbruk.

2000 – 2001:
Rehabilitering av fasaden på alle 3 bygg. Utskifting av ytre bekledning (eternittplater), utskifting av foring/isolering, fjerning av asbest i vegger på bakkeplan, utskifting av alle vinduer, balkongdører og ytterdører til oppganger. Utskifting av balkongrekkverk og løsning for takrenner, tak på balkonger.

2004:
Utskifting av varmtvannsberedere i alle 3 bygg.

2006:
Utskifting av alle stigeledninger og horisontale rør for kaldt- og varmtvann inn til og i alle leiligheter.

2014:                                                                                                                                                                   Utskifting av låssystem på alle ytterdører. Det ble valgt et elektronisk system (ILOQ) Se beboerguide)

2014-2015:                                                                                                                                                         Rehabilitering av alle balkonger. Skader på betongdekkene ble reparert manuelt. Balkongdekkene ble så dekket av en membran og malt med en spesialmaling for betong. Alle rekkverk ble skiftet ut.

2015:                                                                                                                                                                   Reparasjon av lekkasje på taket av nr. 98. I denne prosessen måtte takterrasen rives og bygges opp med nytt (vedlikeholdsfritt) gulv og rekkverk.

2017:
Utskifting av leilighetsdører til dørtype Daloc tredør T40/48 med en laminatoverflate. Brann-/Lydklasse EI30/Rw39dB (RUw 35 dB).

Dørlister er i malt furu NCSS0502Y (hvit) og terskelen er i eik. Låskasse: Assa 8765. Sluttstykke: Assa A2864-2 Innovation 1125. FG-godkjent sylinder krom matt. m/ 3 stk. nøkler og 2 stk. avtagbare innvendige knappvridere. Dørvridere: Krom matt. Alle dørene har dørkikkert.