Kategoriarkiv: Styret informerer

«Styret informerer» inneholder månedlig informasjon som styret ønsker å få ut til beboerne i Kollektivet. Denne informasjonen henges også opp i alle oppgangene. Her finner du også annen generell informasjon som kommer direkte fra styret og ut til beboerne.

Styret informerer mai

 Vårdugnaden

Tusen takk for flott innsats til alle deltakere!

Vaktmester og tilgjengelighet

Vaktmester Eriksen vil ikke lenger være tilgjengelig for beboerne i helgene. Må dere ha kontakt med ham på en hverdag utenom vanlig arbeidstid så ikke ring, men send en sms med hva det gjelder. Om det ikke er akutt, vil han svare deg neste arbeidsdag. Han er selvfølgelig tilgjengelig på telefon fram til lunsj hver arbeidsdag og dere kan besøke ham på kontoret i 7.30-tiden hver morgen.

 Helse, miljø og sikkerhet

HMS-tavlene er nå på plass i høyblokkene og de vil snart henges opp i lavblokkene også. Det skal ikke henges andre typer informasjon på tavlene og styret ber om at alle leser oppslagene

Parkeringskort

Det er fortsatt en del beboere som ikke har hentet sine nye parkeringskort. De kan hentes hos vaktmester Eriksen i hans arbeidstid. Mister du et kort, vil det fra av nå koste kroner 100,-  å få laget et nytt.

 Generalforsamling

Styret minner om årets generalforsamling onsdag 23. mai. Kl. 18.00 på Camilla. Innkallingen er nå sendt til trykkeriet og vil deles ut så snart den er klar.

 Felleskostnader

Det blir ingen endring i felleskostnadene fra 1.juli 2018.

Dato for neste styremøte blir satt etter generalforsamlingen.

Påminnelse om deltakelse i forskningsprosjektet ”Alternative boformer og bofellesskap”

Styret sendte den 14. april følgende forespørsel via Lettstyrt:

Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet ”Alternative boformer og bofellesskap”

Styret sender på vegne av masterstudent Eline Solheim en forespørsel til alle beboere i Kollektivet om å delta i forskningsprosjektet ”Alternative boformer og bofellesskap” Eline er student ved fakultetet for Arkitektur og Design på NTNU og spørreundersøkelsen skal brukes i forbindelse med masteroppgaven hvor tema for oppgaven er alternative boformer slike som for eksempel Borettslaget Kollektivet. Styret håper at riktig mange ønsker å hjelpe henne ved å fylle ut spørreskjemaet.

Klikk på linken for å komme til skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScadwiIX7QFepb1Aj3xxr_Nx6oT41L6DQfUuxTlkLodDD9gtQ/viewform?usp=sf_link

Er ikke linken klikkbar, kan du kopiere linken og lime den inn i søkefeltet selv.

Pdf Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet.pdf

Infoskrivet trenger IKKE å signeres og leveres tilbake. Det holder med samtykke man gir når man faktisk velger å svare på spørreskjema. Det viktigste er at brevet er lest.

Styret informerer April 2018

Helse Miljø og Sikkerhet

Nye lister med store laminerte oppslag om branninstruks, beredskapsplan og  husordensregler henges opp i alle oppganger. Viktig at alle beboere leser og setter seg inn i informasjonen på disse oppslagene.

 Oppussing

Hvis du skal pusse opp badet og må pigge opp betonggulvet er det viktig at du sier fra til naboene i huset ditt med oppslag som angir dato og klokkeslett for det mest støyende arbeidet.

Møte om trimrommet

Mange ivrige trimmere har tatt kontakt med styret for å diskutere plass og utstyr i trimrommet. For at alle som er interessert i dette skal få kommunisert hva de mener, inviterer vi til et åpent møte om trimrommet i trimrommet – torsdag 12 april kl 18:00. Dersom du ikke kan møte kan du også melde inn innspill og meninger via Lettstyrt, eller på epost til anna.fryxelius@gmail.com

Valgkomiteen

Valgkomiteen rekrutterer og intervjuer nye kandidater til styret. Frist 15 april – se eget oppslag.

Viktige datoer denne våren:

Møte om trimrommet  – torsdag 12 april kl 18-19 i trimrommet

Vårdugnad – Tirsdag 8 mai fra kl 17-20

Generalforsamling – 23 mai kl 18.00 i Camilla

Møte om trimrommet torsdag 12 april kl 18-19:00

Mange ivrige trimmere har tatt kontakt med styret for å diskutere plass, utstyr og prioriteringer i trimrommet. For at alle som er interessert i dette skal få kommunisert hva de mener og snakket sammen inviterer vi til et åpent møte om trimrommet i trimrommet – torsdag 12 april kl 18:00

Obs: Det blir ikke mulig å trene i trimrommet mens møtet pågår.