Kategoriarkiv: 40-års jubileum

Hei alle barn og foreldre i Kollektivet

Kunstverkene i Camilla er ikke forsikret så vi har flyttet lekene ut i garderoben slik at barna kan leke der under camillamiddagene denne uken.

I dag er  det spagetti på menyen, kom og spis!

spagetti

Gi en jubileumsgave!

I forbindelse med borettslagets 40-årsjubileum har styret satt i gang en innsamling til Plan Norges kamp mot barneekteskap.

Klikk på bildet for å komme til selve innsamlingssiden. Les om kampanjen og Plan Norges arbeid. Gi et bidrag og følg med på om vi klarer å nå målet vårt!

jubigave

Vi kommer også til å samle inn penger under Camillamiddagene framover og under selve jubileumsfeiringen den 5. november.

Styret håper at mange ønsker å delta!

Jubileumsfeiring og jubileumsbok

Høsten 2016 er det 40 år siden innflyttingen var ferdig. Det gir oss anledning til å jubilere med en fest, vise bilder og fortelle historier.
Det kommer også en jubileumsbok. Vi håper at en bok om kombinasjonen av vanlig borettslag og fellestiltak som Borettslaget Kollektivet representerer, kan gi inspirasjon til andre – bl. a. for dem som legger vekt på ulike ressursbesparende dele-tiltak, og av fellesskap til glede for en selv og andre.
Men også historier fra, Kollektivets liv som et helt vanlig borettslag og historier fra Hovseterområdet før og nå, er veldig velkomne.

  • Redaksjonen ønsker nå å få innspill direkte fra beboere for å gjøre denne boka enda mer levende. Disse vil vi redigere sammen med notater fra samtalene vi har hatt og bildene vi har fått låne.
  • Har du bodd her kort eller lenge? Send uansett inn dine historier fra Kollektivet og Hovseter til oss og si eventuelt litt om deg selv!
  • Vi forbeholder oss retten til å velge ut og redigere innkommet stoff, ved å slå sammen innspill over samme tema m.m.

Nevner vi navnet ditt, eller viser vi gjenkjennbare bilder, skal du få det til godkjenning.

Send innspill til redaksjonen ved Tore Lange, Gry Hege Johansen, Jon Pelle Kjellstrøm eller Kristin Irja Enstad, alle Hovseterveien 98 –  i en av postkassene våre,

eller pr. e-post til styret@brlkollektivet.no
innen 10.desember

23. november 2015
Hilsen Solveig Ekedahl
Styreleder

PS
Til orientering:
Redaksjonen har allerede intervjuet mange, både blant dere som bor her, folk som er flyttet og noen som er vokst opp her. Nå ønsker vi å åpne opp for at alle som vil kan bidra! –

jubileum2