Kategoriarkiv: Skifte av leilighetsdører

Er den nye leilighetsdøren din ok?

Styret har fått mange gode tilbakemeldinger på de nye leilighetsdørene, men før prosjektet avsluttes trenger vi å vite om alle dørene er ok. Er det noe feil med din dør så send en sms til styreleder på mobil: 90067128. Husk navn, husnummer og etasje + hva som er feil med døren. Fristen er søndag 29.01 kl. 20.00. Mvh styret

Mer info angående nye leilighetsdører

Det har kommet reaksjoner på at det ikke skal borres i de nye dørene.

Det betyr ikke at vi ikke kan henge opp navneskilt. Tvert i mot ønsker styret dette, men de kan altså ikke festes med skruer eller spikre. Bruk dobbeltsidig tape eller skru/spikre dem fast i veggen ved siden av døren.

Når det gjelder alarm, må disse monteres på nytt av alarmselskapet.

Det er også kommet spørsmål om sikkerhetslås. Dette er ikke nødvendig da låsene er forsikringsgodkjente. Dersom det gjøres inngrep i dørblad for montering av sikkerhetslås etter produksjon / montering bortfaller dørenes branngodkjenning.

Det er en avtagbar knappevrider på innsiden. Har du små barn og ønsker å sikre deg at de ikke låser seg ut, fjerner du rett og slett knappevrideren.

Informasjon om de nye leilighetsdørene

Dørtype: Daloc tredør T40/48 med en laminatoverflate. Brann-/Lydklasse EI30/Rw39dB (RUw 35 dB).

Dørlister er i malt furu NCSS0502Y (hvit) og terskelen er i eik.

Låskasse: Assa 8765. Sluttstykke: Assa A2864-2 Innovation 1125. FG-godkjent sylinder krom matt. m/ 3 stk. nøkler og 2 stk. avtagbare innvendige knappvridere.

Dørvridere: Krom matt

Låsen er forsikringsgodkjent og det er ikke nødvendig med en egen sikkerhetslås. Det blir montert dørkikkert i alle dørene (høyde ca. 1.60)

Pga  garanti/reklamasjonsrett og brannsikkerhet er det ikke lov til å borre hull (dvs sette inn en egen lås eller montere navneskilt) i de nye dørene.

Dørfarge