Kategoriarkiv: Internett

Installasjon av fiberkabler i leilighetene

Følgende informasjon er hengt opp på alle leilighetsdører. Dette gjelder også for hybelboere!

Viktig informasjon i forbindelse med innføringen av fibernett

Lynet har nå hengt opp varsel om tidspunkter for installasjon av kabler inn i leiligheter og hybler på alle dører. Varselet ligger også på nettsiden vår. Styret ber alle om å lese brevet nøye og være tilstede/sørge for tilgang på det tidspunktet som gjelder for deg.
Fibernettet skal fungere når installatørene er klare i din leilighet. Styret minner om at fiberabonnementene dekkes via felleskostnadene og vil dermed ikke belastes den enkelte beboer.

Mange beboere har i dag bredbånd fra Canal Digital og styret har tidligere meldt at vi vil gjøre en felles oppsigelse av disse. Dessverre lar dette seg ikke gjøre. Det betyr at alle må si opp sitt abonnement selv og selv returnere CD-utstyr.

Du kan si opp via Min Side eller ringe 06090 for tilsending av returslipp for retur av modem.
Oppsigelsestiden på løpende avtaler er inneværende måned og en måned. Dette er utgangspunktet for alle Canal Digital Kabel-TV sine abonnement. Leier vil bli fakturert for abonnement så lenge modem ikke er innlevert.

Du kan selvfølgelig velge å fortsette med bredbånd fra Canal Digital til samme rabatterte priser

NB! Velger du å si opp bredbåndet vil den inkluderte tjenesten T-We forsvinne, men denne kan du leie til kr. 79,- pr. måned. Du behøver ikke å bytte ut din online.no -epostadresse. Canal Digital har forsikret oss om at du får beholde den.

Ta kontakt med styret om du har flere spørsmål.
Under ligger installasjonsplanen for alle leilighetene. Denne er hengt opp på alle dørene. Hvis det ikke passer på ett av disse tidspunktene, så vennligst ta kontakt med prosjektlederen på mailen eller telefon-nummer som står i vedlegget under.