Oppdatert info – rehabilitering Jarbakken borettslag

Det er kommet henvendelser fra flere beboere om at kanten på anleggsveien ved barnehagen er for høy slik at det er vanskelig å komme fram med barnevogn og trillebager. Entreprenøren har lovet å jevne den ut slik at den blir lettere framkommelig. Det vil også komme et gjerde langs anleggsveien på plenen slik at vi trygt kan bruke området. Styret har gitt tillatelse til å legge deler av veien på Kollektivets tomt. Plenen vil repareres igjen neste sommer.

Styret 01.09.15

Jarbakken borettslag skal nå i gang med en balkong- og fasaderehabilitering. Arbeidet er planlagt gjennomført i løpet av de neste 18 månedene. Det er nå bygget anleggsveier rundt blokkene (også på plenen mellom borettslagene våre) Det vil fortsatt være mulig å bruke gangveien fra oss mot Jarbakken, men vi må dele den med en del trafikk av anleggsmaskiner og tunge kjøretøyer. Entreprenøren vil utvise aktsomhet, men det er alltid fare forbundet med anleggsarbeid, så vær forsiktig.
Jarbakken er ikke egnet som lekeplass i anleggsperioden. Styret i Jarbakken håper at rehabiliteringen ikke vil medføre unødvendig ulemper for oss og andre naboer.

Vi gleder oss til å se et Jarbakken i «ny skrud» og ønsker dem lykke til!

Her finner du mer info om rehabiliteringen i Jarbakken

Styret 27.08.15