ORDEN, GIBORT-SIDE OG KOLLEKTIVETS BOKSAMLING

SETT IKKE TING PÅ BORDET I OPPGANGEN
Enkelte plasserer ting de ikke selv trenger lenger på bordet i oppgangen i håp om at andre skal forsyne seg. Det kan være en sympatisk tanke. Men, dessverre opplever vi ofte at ingen tar gjenstandene, og at eieren ikke fjerner tingene. Det ender med at vaktmesteren må fjerne dem og at brukbare gjenstander kastes. Det er både helt feil bruk av vaktmesters arbeidstid og ikke særlig miljøvennlig.

LAG ANNONSE
Sett istedenfor en annonse inn på den nye «bytt, selg eller gi bort» siden vår så kan de som er interessert, komme og hente gjenstandene selv. På denne siden kan du også etterlyse det du måtte trenge som f.eks støvler, skøyter, skiutstyr og blomsterpotter. Kanskje naboen din har det du trenger!

OPPSLAG
Den som har noe å gi bort, kan også annonsere det med et oppslag på oppslagstavlene.

STYRET OPPFORDRER OGSÅ ALLE TIL Å HOLDE ORDEN I GANGER, TRAPPEROM OG KJELLERsøppel

Du er selv ansvarlig for å frakte bort søppel som ikke er husholdningsavfall. Det er ikke lov til å sette fra seg gjenstander i fellesarealene. Har du behov for mellomlagring? Ta kontakt med vaktmester og hør om han kan hjelpe deg.

HAR DU BØKER DU VIL GI BORT?

Nå har borettslaget fått sin egen boksamling. Den består av bøker og tidsskrift som beboerne gir bort. Vi har bøker for store og små. Lett stoff, tungt stoff, spennende krimfortellinger, gode romaner og mere til. De fleste bøkene er på norsk, men det finnes flere språk å velge mellom; engelsk, tysk, svensk …..

Boksamlingen vår er selvbetjent. Du kan bare stikke innom nr. 96, låse deg inn i rommet foran vaskeriet, og ta med deg det du lyster. Sett bøkene tilbake i hyllen når du har lest dem. Om noen skulle få lyst til å systematisere og rydde litt i hyllene, er det bare fint.
Alle beboere har lov å donere bøker til samlingen. Samlingen blir bare så god som vi selv gjør den. CD-er og DVD-er er det også fint å gi til biblioteket vårt.

Har du en bok, eller fire, du kunne tenke deg å sette i hyllen vår?bokhylle

STYRET