Styret informerer november 2017

Takk alle sammen for innsatsen på høstdugnaden!

Referat fra beboermøtet:

Overgang fra felles til individuell strømmåling: Borettslagets oppgaver er klare, nå venter vi på Hafslund. Konkret informasjon om overgangen kommer når datoer er på plass.

Basestasjonsaken: Etter ønske fra dere, vil styret tilgjengeliggjøre en oppsummering av saken og kontrakter for beboerne. Dette kommer i løpet av første halvdel desember.

Garasjesaken: Styret følger opp tar seg av det formelle, men vi trenger fortsatt beboere som engasjerer seg sterkt rundt den planlagte utbyggingen. Det vil komme en oversikt over deltakerne i garasjeutvalget på nettsiden vår.

Barnefesten som var planlagt 11 november på Camilla må flyttes til nyåret – da klovnen som skulle være hovedattraksjon har operert ryggen og ikke kan stille.

Aktivitetsutvalget vil gjerne ha flere medlemmer – er det noen som vil være med å arrangere fester og aktiviteter for ulike målgrupper i borettslaget i 2018?

Hovseterløftet: Hovseterløftet oppgraderer nå 104-plassen med et amfi og nye lekeapparater.  Alle beboere i nærmiljøet vi bli invitert til en offisiell åpning i november.

Neste styremøte er 23/11.

Åpen tid fra kl. 18.00 -19.00 i styrerommet som ligger i underetasjen i nr. 100.