Styret informerer januar 2018

Godt nytt år!

Styret håper at alle er kommet vel inn i det nye året og er godt i gang med hverdagen!

Ekstraordinær generalforsamling 25. januar

Innkallingen er delt ut i dag (17/1). Relevante dokumenter i Basestasjonsaken er nå gjort tilgjengelig for beboere i Lettstyrt. Logg deg på her: https://kollektivet.lettstyrt.no/#/sign_in Papirutgaver vil være tilgjengelige hos vaktmester fra fredag.

Garasjesaken

Det er lagt ut nye tegninger på PBEs saksinnsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=201613348 Styret er også invitert til et nytt møte med garasjeeier Landing sør og arkitektene Narud, Stokke Wiig den 23. januar. Mer informasjon kommer etter møtet.

Betaling av trimromsavgift

Gjøres hos vaktmester på morgen eller ved avtale med styret. Her er linken til webskjema som man skal fylle ut for å melde seg inn på trimrommet: Trimrom 2018

Elektriske arbeider på trimrommet

Trimrommet er stengt mandag 22. januar pga. elektriske reparasjoner.

Generalforsamling

Årets generalforsamling blir 23.mai kl. 18.00 på Camilla.

Nye gjesteparkeringskort

Styret har laget nye gjesteparkeringskort for 2018-2019. De kan hentes hos vaktmester fra uke 4. Fra uke 9 (etter vinterferien) gjelder ikke de gamle lenger.

Neste styremøte og «Åpen tid»

Styret reiser bort for å jobbe med HMS helgen 19.-21.januar. Det blir derfor ikke noe vanlig styremøte med «Åpen tid» tid. Dato for styremøte i februar kommer senere. Husk at det finnes mye nyttig informasjon på nettsiden vår: http://www.brlkollektivet.no/