Mulighet til å innbetale egen andel av lån i forbindelse med balkongrehabiliteringen

Til alle andelseiere

Det ble på ekstraordinær generalforsamling den 18.06.14 vedtatt at man har mulighet for å nedbetale sin andel av nytt lån vedrørende balkongrehabiliteringen.

Utdrag fra protokoll fra ekstraordinær generalforsamling:

”Styrets forslag til vedtak: Styret støtter forslaget med forbehold om at ekstrakostnadene det første året kr 10.500,- blir dekket av de andelseiere som velger denne løsningen. De kommende årene vil det bli fakturert et årlig honorar på kr 3.000,- for årlig oppfølging, og disse kostnadene dekkes av borettslaget”

Vedtak: Godkjent i henhold til styrets innstilling med følgende tillegg; Innbetaling må skje ved etablering av lånet etter særskilt varsel fra styret. Dersom mindre enn 10 % av andelseierne vil nedbetale denne gjelden, gjennomføres ikke ordningen

 NB! De andelseierne som betaler inn sin del av gjelden vil ikke ha noen form for sikkerhet dersom lånet misligholdes. Dvs. at alle andelseierne er ansvarlige for å dekke resterende gjeld, (dersom lånet skulle bli misligholdt) selv om de har innfridd sin andel av opprinnelig lån på et tidligere tidspunkt.

De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må gi en skriftlig tilbakemelding til styret innen 15. oktober 2014, dersom deres andel av nytt lån skal nedbetales. Denne tilbakemeldingen er bindene, og gjelden må innfris i sin helhet.

Dersom det viser seg at det er 10 % som ønsker denne ordningen, så vil vi gi tilgang til å innbetale. Alle som har sagt seg villig til å betale må betale sin del innen 30. oktober 2014.

Nærmere beskjed om innbetalingen vil sendes ut dersom ordningen iverksettes.

De som har betalt ned denne gjelden, vil i tillegg få tilsendt en faktura som skal dekke sin «andel av ekstrakostnader» på kr 10.500,-.

Hovseter 8/10-14

Med vennlig hilsen Styret

Brev og skjema er også lagt i alles postkasser i dag.
Ønsker du innbetale din andel av lånet, bruk skjemaet du finner her