Kategoriarkiv: Balkongrehabilitering

Melding angående balkongsjekk

Følgende SMS er sendt til beboerne i kveld:

Styrets bønn om 12 frivillige som kunne hjelpe oss med å sjekke balkongene førte dessverre ikke fram. Kun to beboere meldte seg og styret må derfor finne en ny løsning. Det blir ingen balkongsjekk denne uken. STYRET

 

Får du ikke sms? Send en melding til styret via Lettstyrt

Styret trenger hjelp!

Det skal nå endelig utføres en «ettårs»-kontroll av balkongene. For å kunne gi Hallmaker en fullstendig oversikt over evt. feil og mangler, skal samtlige balkonger kontrolleres i henhold til en ferdig utarbeidet sjekkliste. For å slippe utgifter i forbindelse med dette, trenger styret hjelp av 12 frivillige beboere som kan gå to og to og sjekke balkonger på ettermiddager/kvelder i uke 37 og 38.

Kontakt styreleder Solveig Ekedahl på mobil 900 67 128 innen søndag 10/9 om du kan hjelpe til.

Avhending av gamle innglassingar

Styret har beslutta at 15. september blir fristen for å privat avhende dei gamle innglassingane som i dag blir oppbevart framfor nr 96.

Etter den fristen vil styret sørge for å få resten fjerna.

Dersom det framleis er nokon som vil selge/gi bort sin gamle innglassing sjølv så må dei sjølv syte føre å ha lagringsplass til den før 15. september.

 

mvh

Styret

Sidepaneler – en siste gang

Før Hallmaker kommer for å remontere markiser og utbedre skader på balkongene, vil styret gjerne vite om det er andelseiere som som ønsker å bytte sine sidepaneler (glasspanelene som er montert over rekkverket). Er det noen som ønsker høyt i stedenfor lavt eller omvendt eller på grunn av innglassing ikke ønsker sidepaneler? Er det noen som ikke bestilte og som angrer?

Bestillingen av sidepanel var bindene og dette skal ikke sees på som en ny mulighet til å bestille eller avbestille paneler, men det er en mulighet for et internt bytte fra balkong til balkong

Frist for innsending av skjema er søndag 14. juni.

 

 

Solgardiner til innglassingene

Flere andelseiere har ytret et ønske om å kjøpe solgardiner til sine innglassinger. For at fasadene skal bli mest mulig like, har styret valgt ut fargen grå. Disse bestillingene skal ikke gå gjennom styret, men bestilles direkte hos Lumon AS.

Du kan velge meollom:

Gjennomsiktig grå
R=42% A=34% T=24%
Ugjennomsiktig grå
R=60% A=20% T=20%

Se  brosjyre her

 

Bilde solgardin