Styret informerer desember 2019

Fellesmiddager i Camilla

Julemiddagene og middagen før beboermøtet var godt besøkt, og det var god stemning rundt bordene. Tusen takk til alle gruppemedlemmer som strakk seg litt ekstra for å få det til! Styret håper at både «gamle» og «nye» beboere fortsetter å komme på fellesmiddagene i 2020. Ta kontakt med styret om du har lyst til å være med i en matgruppe.

Fellesmiddagene starter opp igjen i uke 3. Se etter meny på oppslagstavlene eller på nettsiden vår http://www.brlkollektivet.no/?page_id=42

 Nye gelendre på uteområdet

Det er nå satt opp gelender langs den lille gangvei-skråningen ved barnehagen. Lastebilene som jobber i tilknytting til nr. 94 bruker gangveiene «våre» til å manøvrere seg inn og ut av området og at det går ut over alt fra kantstein til trær (og sannsynligvis vår nye asfalt). På bakgrunn av dette må resten av prosjektet utsettes til all slik tungtrafikk er over.

Trimrom

Den årlige treningsavgiften for trimrommet blir på kr 600 for 2020. Informasjon om innmeldingsskjema og betaling kommer i begynnelsen av januar.

Fra og med neste år vil det være nøkkeltilgang til trimrommet. Tilgangen blir årlig som tidligere. For nøkkelen vil det tas et depositum på kr 500 som vil bli refundert om nøkkelen leveres tilbake. Nøkkelen vil bli levert ut i forbindelse ved betalingen av trimromsavgiften og depositum. Hver husstand får kun tilgang til én nøkkel og nøkkelen vil kun ha tilgang til trimrommet.

Husk at husordensreglene om ro mellom kl. 2200 og 0600 gjelder også på trimrommet. Du kan trene, men ikke spille høy musikk og slippe tunge vekter i gulvet.

Parkeringskort

Det kommer nye parkeringskort for 2020-2022. Mer informasjon kommer i januar. De gamle kortene vil gjelde så lenge.

 Styremøte i januar

Årets første styremøte holdes den 10.01.2020. Det blir ingen åpen tid denne gang.

 Ønsker du kontakt med styret eller vaktmester?

Styret har «åpen tid» 30 minutter før hvert styremøte og vaktmester Eriksen treffes på mobil i arbeidstiden. Styret skal kun ringes ved akutte situasjoner (ikke SMS). Kontakt oss skriftlig på https://kollektivet.lettstyrt.no/contact_board. Husk at du finner mye informasjon på www.brlkollektivet.no.

Styret ønsker alle en god desember!