Styret informerer juli

Ekstraordinær generalforsamling:
Generalforsamlingen gjorde et vedtak om at andelseiere kan få innbetale sin andel av det nye lånet som blir tatt opp i forbindelse med balkongrehabiliteringen. Vedtaket krevet at det er minimum 10 % andelseiere som vil benytte seg av tilbudet. Se protokoll for fullstendig vedtakstekst. Styret vil komme tilbake til om hvordan det skal gjennomføres.
Protokollen er nå lagt ut på vår hjemmeside www.brlkollektivet.no og kan også fås i papirutgave hos vaktmesteren.
Åpen tid:
Styret vil innføre «Åpen tid» til høsten. Styreleder og ett styremedlem vil være tilgjengelig for alle beboere fra kl. 18-19 før hvert styremøte som er en gang i måneden. Se eget oppslag som kommer i august.
Mobilmastsaken:
Telenors forslag til avtale om tilleggsskjerming er nå kommentert av Ressursgruppen, behandlet av styret og sendt til Telenor. Om styret og Telenor blir enige, vil avtalen bli lagt fram for en ekstraordinær generalforsamling for enten å vedtas eller forkastes.
Balkongdekksaken:
Se brev fra styret datert 19/6. Styret vil også legge ut/henge opp informasjon fortløpende på hjemmeside og i oppganger.
Garasjesaken:
Det er avholdt oppstartsmøte angående de nye byggeplanene. Se saksinnsyn på Plan- og bygningsetatens nettside eller eller her.
Camilla:
Det nye Camilla-utvalget er i full gang med den etterlengtede oppgraderingen av kjøkkenet. Planen er at det skal stå ferdig til middagsoppstart i høst. Det kan bli behov for dugnad – ta kontakt med styret eller Tore Lange om du har lyst til å være med!
Oppslagstavler:
Beboere får gjerne henge opp egne oppslag, men husk å påføre navn og husnummer slik at alle kan se hvem som har hengt det opp. Anonyme oppslag vil bli fjernet av vaktmester. Styret har fortrinnsrett til oppslagslistene i heisene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *