Høsthilsen fra styreleder

I morgen er det skolestart og de fleste av oss er tilbake i hverdagen. Denne høsten kommer til å bli annerledes for oss med stillaser, håndverkere på balkongene og mye støy. Styret håper at rehabiliteringsperioden vil gå så smertefritt som mulig for den enkelte beboer/familie.

I forbindelse med balkongrehabiliteringen er det mange som henvender seg til oss med spørsmål og vi ber om at det først og fremst gjøres via epost eller brev, åpen tid før styremøtene eller på pensjonistenes 12-treff. Mobil/sms eller personlige henvendelser i heisen/trappen og felleslokaler er kun for akutte hendelser/spørsmål.  Styret vil ha mye å gjøre framover og det er godt for oss å kunne være vanlige beboere på vei til butikken eller under en fellesmiddag i Camilla!

Vi skal svare på alle henvendelser så kjapt vi kan og håper dere kan ha litt tålmodighet med oss. Abonner gjerne på hjemmesiden, vi legger ut informasjon fortløpende!

Planlagte styremøter framover er:

Mandag 25.8 – åpen tid 18.30-19-30

Mandag 22.9 – åpen tid 18.30-19-30

Mandag 20.10 – åpen tid 18.30-19-30

 Med ønske om en god høst til tross for stillaser og bråk!

Solveig Ekedahl, styreleder

hostlov_dugnad