NY INFO OM BALKONGREKKVERK OG SIDEPANEL – VIKTIG!

Kollektivet_140702-13

Det er nå avklart og bestemt at vi kan beholde nåværende tak, hjørnestolper og skillevegger. Det innebærer miljøvennlig gjenbruk og en kostnadsbesparing for oss! Styret håper alle vil være fornøyd med denne løsningen.

Flere beboere har utsikt fra kortsiden av balkongen og ønsker å beholde denne. Disse balkongene vil få klart glass i siderekkverket.

Noen beboere har i dag sidepanel som går helt opp til taket og styret har fått flere forespørsler om det er mulig å få dette igjen. Vi har nå fått klarsignal fra Hallmaker og styret har bestemt at beboere som ønsker det, kan bestille dette uten ekstra kostnad.
Det er også mulig til å bestille et ekstra sidepanel. Dette må bekostes av den enkelte beboer og koster:

kr. 6 640,- inkl. mva. for sidepanel (1.80m)
kr. 8 512,- inkl. mva for høyt sidepanel (opp til taket)
Alle sidepaneler er i klart glass

Frist for bestilling av høyt sidepanel eller ekstra sidepanel er søndag 7.september for beboere i nr. 96 og 102 og søndag 14. september for beboere i nr 100 og 98.
Styret beklager den korte fristen, men det tar tid å produsere panelene og det er viktig å få satt dem opp før stillasene tas ned.

Du kan skrive ut et bestillingsskjema HER  Skjemaer vil også henges opp i alle oppganger. Du kan også bestille ved å sende styret en mail.
Beboere som allerede har bestilt høyt eller ekstra sidepanel behøver ikke å gjøre det på nytt.