Styret informerer: mars 2014

Mobilmastene: Mobile Norway fjerner de tre senderne som står plassert på taket og veggen i Hovsterveien 96, etter at avtalen er sagt opp.

Rehabiliteringen av balkongene: Usbl er i avsluttende fase av kontraktsinngåelsen med Hallmaker. Søknad sendes om kort tid til Plan- og bygningsetaten. Oppstartsdato er ennå ikke endelig fastsatt, styret vil informere med eget oppslag så snart en oppstartsdatoen er klar. Styret forstår mange beboeres frustrasjon over at tidspunktet for oppstart ikke er kjent ennå, men dette tar altså tid å endelig avgjøre.

Ordinær generalforsamling: datoen er torsdag 15. mai kl. 17:30, som tidligere opplyst i eget oppslag. Husk fristen for innlevering av saker: 4. april. Valgkomiteen vil legge lapp i postkassen til alle beboere for eventuelle forslag til kandidater til styret. Det er to styremedlemmer på valg, samt 2 vararepresentanter. Dersom du ønsker å ta kontakt med valgkomiteens leder, Mikael Iversen, kan han kontaktes på e-post: mikael.iversen@gmail.com.

Vårdugnaden: årets vårdugnad går av stabelen lørdag 26. april. Bli med! Dugnadene er en super anledning til å møte nye beboere, gamle kjente og ha en sosial dag ute med litt meningsfullt arbeid for fellesskapet. Det blir som vanlig matservering underveis. Husk også at mange loppemarkeder vil være glade for møbler og liknende framfor at det kastes på dugnaden. Det blir også forsøkt å ha innsamling av spesialavfall i samme uke som det er dugnad.

Neste styremøte: onsdag 9. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *