Kategoriarkiv: Vedlikehold

Denne siden skal vise innlegg som omhandler vedlikehold som pågår eller er under planlegging.

Melding angående balkongsjekk

Følgende SMS er sendt til beboerne i kveld:

Styrets bønn om 12 frivillige som kunne hjelpe oss med å sjekke balkongene førte dessverre ikke fram. Kun to beboere meldte seg og styret må derfor finne en ny løsning. Det blir ingen balkongsjekk denne uken. STYRET

 

Får du ikke sms? Send en melding til styret via Lettstyrt

Styret trenger hjelp!

Det skal nå endelig utføres en «ettårs»-kontroll av balkongene. For å kunne gi Hallmaker en fullstendig oversikt over evt. feil og mangler, skal samtlige balkonger kontrolleres i henhold til en ferdig utarbeidet sjekkliste. For å slippe utgifter i forbindelse med dette, trenger styret hjelp av 12 frivillige beboere som kan gå to og to og sjekke balkonger på ettermiddager/kvelder i uke 37 og 38.

Kontakt styreleder Solveig Ekedahl på mobil 900 67 128 innen søndag 10/9 om du kan hjelpe til.

Oppdatering av nøklar

Dersom det er fleire som får problemer med å opne garasjeporten (eller andre dører) så må de først gå til oppdateringsboksen utanfor styrerommet og oppdatere nøklane.

Det gjer de ved å sette nøkkelen i holet, vente til det orange lyset blir grønt, og ta nøkkelen ut igjen.

Mvh

Styret

 

Skifte av lås på Garasjeporten

Som de sikkert har oppdaga blei det rett før helga skifta sylinder på utsida av garasjeporten på øverste plan i garasjeanlegget.

Eg beklagar at dette blei gjort utan forutgåande varsling, og at det skjedde rett før helg.

Alle nøklar som går til hovedinngangane skal også gå til garasjeanlegget. Låssylinderen er også litt spesiell, sidan det er ein mikrobrytar. Den skal vris ca 1 millimeter til høgre, og så er det eit lite knepp, og porten går opp. Den skal altså ikkje heilt rundt slik som dørlåsane.

Dersom det er nokon som leiger ut plass til eksterne så må de kontakte meg eller vaktmester, slik at vi kan lage nøkkel til dei. Vaktmester har alt nokre.

Skulle det vere nokon som har problemer med å bruke porten, så kan de framleis bruke den gamle nøkkelen på døra i trappegangen (mellom 96 og 98) og på innsida av porten.

Kontakt meg etter arbeidstid dersom de ikkje får nøkkelen til å fungere i låsen. Eg kan nås på 47649659, eller på styret@brlkollektivet.no

Mvh

Cato Myrkaskog

For Styret.