Vil du trene på borettslagets trimrom? Da er det tid for å betale årsavgift for 2020

Årsavgiften for 2020 er på kr. 600,- og gjelder for hele husstanden (begrenset oppad til 5 personer) over 16 år.

Det er viktig at du leser vilkår for bruk og regler for bruk av trimrommet. Disse finner du her: Trimrom og på oppslag i trimrommet.

 

Årsavgiften kan betales hos vaktmesteren på hverdager fra kl. 07.15 til 11.00. Betalingen skjer via kort (borettslagets iZettle-betalingsløsning).

I tillegg vil styret være tilgjengelige for betaling på styrerommet:

Mandag 20. januar kl. 18-20
Onsdag 22. januar kl. 18-20

Samtidig med betalingen skal du fylle ut et digitalt brukerskjema der vi også ber om navn og mobilnummer på alle personer i husstanden som skal benytte trimrommet.

Frist for betaling er 7.februar, kl.10:00 (og 7.februar stenges alle 2019-tilganger).

NYTT ADGANGSSYSTEM

Fra og med 2020 vil det være nøkkeltilgang (samme nøkkelsystem som ytterdørene). Selv om dagens system har fungert fint for de fleste av brukerne av trimrommet, har det vært problemer med den tekniske løsningen og med administreringen av tilganger og det tekniske systemet.

Ved å gå over til nøkkelsystemet vårt vil vi ha ett adgang/kontroll-system. Dette blir en bedre, billigere og sikrere løsning totalt sett.

Nøkkelen koster kr. 500,- og kjøpes hos vaktmester samtidig som årsavgiften betales. Hver husstand får tilgang til én nøkkel og nøkkelen vil kun ha tilgang til trimrommet. Nøkkelen kan ikke overdras til nye beboere (ved salg av leilighet) eller lånes ut til andre.

Nøkkelen må bare kjøpes en gang. Nøkkelens tilganger fornyes hvert år når ny årsavgift betales. Beboere som ikke lenger ønsker tilgang til trimrommet, kan returnere nøkkelen og få refundert beløpet (gjelder kun for fullt fungerende nøkler).

Godt trimår!
HILSEN STYRET

Meny fellesmiddag i Camilla uke 4

Tirsdag 21.01: Fiskegrateng med torsk og makaroni, råkost, salat og poteter. Kaffe og te

Onsdag 22.01: Kyllinggryte med rotgrønnsaker og ris, grønn salat. Kaffe og te

Torsdag 23.01: Vintergryte med svinekjøtt, purre, løk, hvitkål, eple, curry og ris. Kaffe, te og formkake.

Alle velkommen, ingen påmelding. Alle dager fra kl. 13.30

Hilsen fra gruppe 6

Velkommen til årets første middager på Camilla

Tirsdag 14 januar

Tores Seibiff med masse stekt løk, revne gulrøtter, salat og poteter. Kaffe og te.

Onsdag 15 januar

Jis Bali kyllinggryte. Indonesisk karrisuppe med kyllinglår-fileter, gulrøtter, poteter, paprika, selleri, epler, ananas og kokosmelk. Serveres med ris. Med vegetaralternativ. Kaffe og te.

Torsdag 16 januar

Sigrids herlige Moussaka. Med vegetaralternativ. Kaffe, te og Tores deilige kake til dessert.

Camilla: u-etasjen i #96. servering kl. 17.30 og så lenge maten rekker! Priser: Kr. 50 for voksen, 10 for barn, 20 for ungdom

Ingen påmelding. Alle er velkomne! – Hilsen Gruppe 1

Nyttårsinfo fra styret 2019

Nyttår og raketter

Takterrassene har flott utsikt på nyttårsaften, gå gjerne opp og nyt den, men la fyrverkeriet bli igjen hjemme. Vi henstiller alle til å følge Oslo Kommunes retningslinjer for fyrverkeribruk.

Henting av juletrær

Det kommer ingen egen kontainer i borettslaget, men Renovasjonsetaten henter juletrær mandag 6. januar. I år må treet plasseres ved et returpunkt før kl. 12, og så vil trærne hentes i løpet av dagen. Våre nærmeste returpunkter er: Landingsveien 16-50 v/returpunkt/gjesteparkering Jarbakken Borettslag og Landingsveien 80-82 v/sykkelparkering Orebakken Borettslag. Se ellers: https://www.oslo.kommune.no/avfall-og-gjenvinning/nar-hentes-avfallet/henting-av-juletrar/#gref

 Røyking på balkongene

Ta hensyn til naboer når du røyker på balkongen, husk at røyken ofte trekker rett inn i naboens leilighet. Tøm askebegre som står ute, for sneiper og aske blåser fort ut og ned på bakken eller balkongene under.

 Generalforsamling 2020

Dato for vårens generalforsamling er 27. mai.

 Styret takker alle dere som har gjort en innsats for borettslaget i 2019 og ønsker alle beboere en flott nyttårsfeiring og et godt nytt år!

Styret informerer desember 2019

Fellesmiddager i Camilla

Julemiddagene og middagen før beboermøtet var godt besøkt, og det var god stemning rundt bordene. Tusen takk til alle gruppemedlemmer som strakk seg litt ekstra for å få det til! Styret håper at både «gamle» og «nye» beboere fortsetter å komme på fellesmiddagene i 2020. Ta kontakt med styret om du har lyst til å være med i en matgruppe.

Fellesmiddagene starter opp igjen i uke 3. Se etter meny på oppslagstavlene eller på nettsiden vår http://www.brlkollektivet.no/?page_id=42

 Nye gelendre på uteområdet

Det er nå satt opp gelender langs den lille gangvei-skråningen ved barnehagen. Lastebilene som jobber i tilknytting til nr. 94 bruker gangveiene «våre» til å manøvrere seg inn og ut av området og at det går ut over alt fra kantstein til trær (og sannsynligvis vår nye asfalt). På bakgrunn av dette må resten av prosjektet utsettes til all slik tungtrafikk er over.

Trimrom

Den årlige treningsavgiften for trimrommet blir på kr 600 for 2020. Informasjon om innmeldingsskjema og betaling kommer i begynnelsen av januar.

Fra og med neste år vil det være nøkkeltilgang til trimrommet. Tilgangen blir årlig som tidligere. For nøkkelen vil det tas et depositum på kr 500 som vil bli refundert om nøkkelen leveres tilbake. Nøkkelen vil bli levert ut i forbindelse ved betalingen av trimromsavgiften og depositum. Hver husstand får kun tilgang til én nøkkel og nøkkelen vil kun ha tilgang til trimrommet.

Husk at husordensreglene om ro mellom kl. 2200 og 0600 gjelder også på trimrommet. Du kan trene, men ikke spille høy musikk og slippe tunge vekter i gulvet.

Parkeringskort

Det kommer nye parkeringskort for 2020-2022. Mer informasjon kommer i januar. De gamle kortene vil gjelde så lenge.

 Styremøte i januar

Årets første styremøte holdes den 10.01.2020. Det blir ingen åpen tid denne gang.

 Ønsker du kontakt med styret eller vaktmester?

Styret har «åpen tid» 30 minutter før hvert styremøte og vaktmester Eriksen treffes på mobil i arbeidstiden. Styret skal kun ringes ved akutte situasjoner (ikke SMS). Kontakt oss skriftlig på https://kollektivet.lettstyrt.no/contact_board. Husk at du finner mye informasjon på www.brlkollektivet.no.

Styret ønsker alle en god desember!