Frist for å melde saker til borettslagets generalforsamling 2019

Er du andelseier og har en sak du ønsker å ta opp på årets generalforsamling? Frist for å melde saker til generalforsamlingen er søndag 14. april. Send den til styret via Lettstyrt eller styrets postkasse i nr. 96.

Styret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du andelseier og har en sak du ønsker å ta opp på generalforsamlingen den 27. mai, må du sende den til styret via Lettstyrt eller styrets postkasse i nr. 96 innen søndag 14. april.

 

Styret

Meny Camilla uke 11

Tirsdag 12. mars

Karis aromatiske Zanzibar-fisk. Norsk torsk med løk, hvitløk, tomat og kokosmelk. Mildt krydret. Serveres med brun ris og kachumbari (salat). Kaffe og te.

Onsdag 13. mars

Sigrids trøndersodd. Tradisjonsmat servert med poteter, gulrøtter og flatbrød. Kaffe og te.

Torsdag 14. mars

Jis Bali kyllinggryte. Smakfull Indonesisk karrisuppe, laget av kyllinglår-fileter, gulrøtter, poteter, rød paprika, selleri, grønne epler, ananas og kokosmelk. Serveres med ris. Med vegetaralternativ. Sigrids kringle. Kaffe og te.

Camilla: u-etasjen i #96. servering kl. 17.30 og så lenge maten rekker! Priser: Kr. 50 for voksne, 10 for barn, 20 for ungdom

Ingen påmelding. Alle er velkomne! – Hilsen Gruppe 1

Vaktmesteren er på ferie

i uke 11 og 12 (11.03. til 24.03.18)

Vi vil ikke ha en vikar i denne perioden, men vaktmesterens mobil 92610977, vil betjenes av et styremedlem. Bruk helst SMS så skal vi svare så raskt som mulig.

Ved akutte situasjoner kan du kontakte styret v/ styreleder Solveig Ekedahl mobil 900 67 128.

Meny Camilla uke 9

Gruppe 2 ønsker velkommen til Camilla uke 9

Tirsdag 26. og onsdag 27. februar

Dessverre ingen servering

Torsdag 28. februar

Julianas fantastiske grønnsakssuppe med brød

Kake, kaffe og te

Styret informerer februar 2019

Ventilasjonsrens

Det er tid for å rense borettslagets ventilasjonskanaler og styret har engasjert firmaet Power Clean til å gjøre denne jobben. Arbeidet begynner den 25. mars og vil foregå på dagtid i ca. en uke. Power Clean vil trenge tilgang til alle leiligheter og det er viktig at alle beboere er forberedt på dette. Mer informasjon kommer.

Snøras fra tak og balkonger

Styret ber alle om å være obs og forsiktige når dere går utenfor blokkene.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)

Digitale HMS-sjekklister for elektrisitet og brannvern vil bli sendt ut i løpet av mars og gjennomgått på generalforsamlingen. Ikke-digitale andelseiere vil kunne få sjekklistene på papir.

Trimrom

Minner om at tilgang til trimrommet ikke skal gis personer som er under 16 år eller personer som ikke bor i Borettslaget Kollektivet.

Husk at husordensreglene om ro mellom kl. 2200 og 0600 gjelder også på trimrommet. Du kan trene, men ikke spille høy musikk og slippe tunge vekter i gulvet.

Vaskeriene

Husk å skrive tydelig etternavn og etasjenummer når du skriver deg opp på vaskelisten.

Viktige datoer

Beboermøte: 27. Mars. Kl. 19.00 – Tema: Enøk-satsning.
Vårdugnad 7. Mai Kl. 17.00 – 20.00
Generalforsamling 27. Mai Kl. 18.00

 Kommende styremøter

13. mars kl. 18.30

29. april kl. 18.30

Styret holder «Åpent tid» en halv time før hvert styremøte. Møt opp om du har spørsmål eller noe du vil diskutere. Du kan også ta kontakt gjennom Lettstyrt.